Cumartesi, Temmuz 27

‘Laz Kızı’ ve ‘Donsuz Kelly’ olayları sonrası TikTok için harekete geçildi! Lisans iptali ihtimali gündemde

TBMM Dijital Medya Komisyonu Başkanı ve AK Hatay Partisi Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamada, komisyonun başta Tik Tok olmak üzere sosyal medya platformlarındaki çalışmalarına ilişkin detayları anlattı. Yayman, başta Tik Tok olmak üzere sosyal medya platformları ve fenomenleri üzerinde çok ciddi çalıştıklarını söyledi.

TİKTOK TEMSİLCİSİ KOMİSYONA ÇAĞRILMIŞTI

Yayman, Tik Tok’un Türkiye ve Avrasya temsilcisinin komisyona çağrıldığını belirterek, şunları söyledi: “Türk toplumunun aile yapısını bozmaya yönelik, ahlakımıza, geleneklerimize, kültürümüze aykırı, hiçbir şekilde tasvip etmeyeceğimiz bir takım yayınlar var. , çocuklarımıza, kadınlarımıza karşı, dijital medyada, özellikle de TikTok’ta.” Takımın görüntülerini kınıyor ve lanetliyoruz. Buradan tüm milletimize bir çağrıda bulunmak istiyorum. 7 Aralık’ta Tik Tok Türkiye ve Avrasya Tik temsilcisi Emir Gelen’i davet ettik. “Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Medya Komisyonu’na gelip bu konularda açıklama yapacak” dedi.

tik tak

KÜRESEL HUKUK GELİYOR

Yayman, konuyla ilgili torba yasa hazırlıklarının sürdüğüne dikkat çekerek, şunları söyledi: “Başta Tik Tok olmak üzere kendilerine sosyal medya fenomeni diyen bazı kişilerin ne yaptığını, ne yaptığını asla bilemeyiz. Bu konuyla ilgili TBMM’de torba yasa hazırlanıyor. Özellikle araştırma, muhasebe ve gelir vergisi konusunda çok ciddi tedbirler alacağız. “Tik Tok başta olmak üzere dijital medyada milletimize, ahlakımıza, ailemize, çocuklarımıza yönelik müstehcenlik başta olmak üzere uygulamalar hiçbir zaman tasvip edilemez ve bu kişilerin sanki iyi bir iş yapıyormuş, bağış yapıyormuş gibi görünmesi asla tasvip edilemez. Bunlar zaten meselenin vahametini ortaya koyuyor” dedi.

lz

LİSANSIN İPTALİ GÜNDEMİ

Lisans iptaline kadar yaptırımların masada olduğunu vurgulayan Yayman, şöyle konuştu: “Biz Dijital Medya Komisyonu olarak bant genişliği sınırlaması, yayın yasağı, yayın yasağı ve varsa yayın yasağı başta olmak üzere tüm dijital medyalar üzerinde çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Lisansın iptali üzerine bunu kamuoyuna duyurmak istiyorum.” “

Lazza

“LAZ KIZI” OLAYI.

TikTok’ta göğüslerini açığa çıkararak yayın yapan Laz Kızı, “Bana öğüt verme, bana para ver” diyerek dikkat çekti. Göğüslerini göstererek dikkat çeken ve canlı yayın sayesinde 1 saatte 100 bin TL kazanan Laz Kızı tutuklandı.

Donsuza

‘DONSUZ KELLY’

Laz Kızı olayının hemen ardından ‘Pantolonsuz Kelly’ olarak bilinen kadının TikTok’ta yaptığı paylaşımlar konuşulmaya başlandı. Gecelik giyerken ilginç paylaşımlar yapan kadın, “20-25 yaşlarında, maaşı iyi, arabası ve evi olan bir sevgili arıyorum. Maaşı en az 10 bin olmalı” dedi. . “

İlginç paylaşımları ve tuhaf sözleriyle tepkilere yol açan kadına, “Sıra sende”, “Laz kızı gibi başını eğiyorsun”, “Utanılacak bir şey yok” gibi yorumlar geldi.

(İHA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Arkadaşıyla tartışıp feribottan suya atladıArkadaşıyla tartışıp feribottan suya atladı
THY'den büyük atılım: Dünyada 3'üncü olacağız!THY’den büyük atılım: Dünyada 3’üncü olacağız!
Erzan'ın yeni ses kaydı ortaya çıktı!  Bu sözlerle ikna etmeye çalıştıErzan’ın yeni ses kaydı ortaya çıktı! Bu sözlerle ikna etmeye çalıştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking