Cumartesi, Temmuz 27

Keloğlan’ın güzeller güzeli Fatma’sı bakın kim çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız! Meğer yıllarca onu izlemişiz

Türk sinemasının sevilen filmlerinden biri olan Keloğlan, günümüzde hala popülerliğini koruyor. Oyuncuları ile hafızalarda yer edinen Keloğlan’ın Fatma’sı ise görenleri şaşırtıyor. Hiç bir dizi ve filmde yer alınmadığı düşünülen oyuncu hakkında çıkan detaylar ise herkesi şaşırtıyor.

Yeşilçam’ın masum güzelleri arasında yer alan ve zerafetiyle dikkat çeken Fatma, sıcak gülüşüyle iç ısıtan bir genç kızdı. Bu genç kızın kim olduğunu duyanlar hayret ediyor.

Rüştü Asyalı’nın canlandırdığı efsane karakter Keloğlan, yıllar geçse de, Türk izleyicisinin gönlündeki yerini koruyor. Keloğlan Aramızda filminin başrol oyuncusu bu genç kızın kim olduğunu öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

3 fatma

Kariyerinin başlarında yer aldığı Keloğlan filmiyle takdir toplayan bu genç kız, bir döneme damga vuran ve hâlâ ilk günkü gibi izlenen Aşk-ı Memnu dizisinde
hayat verdiği ‘Şaheste’ karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu Fatma Karanfil.

aşkı memnu

Fatma Karanfil, 1968 yılında Ses Dergisi tarafından keşfedildi. Gerçek adıyla yer aldığı Keloğlan Aramızda filmiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, 1975 yılında Ali Kocatepe ile evlendi ancak bu evlilik çok uzun sürmedi.

5 fatma

Abartıdan hoşlanmadığını söyleyen Fatma Karanfil, sade tarzı nedeniyle hak ettiği değeri göremedi.

4 FATMA

Bir dönem Yeşilçam’ı bırakan Fatma Karanfil, tekstil eğitimi almak için Londra’ya yerleşti. Kısa bir süre sonra Türkiye’ye geri dönen yıldız, 1984 yılında göğüs kanseriyle savaştı.

fatma karanfil

Başrollerini Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisinde, Ziyagil yalısının hizmetlisi ‘Şaheste’ rolüyle izleyici karşısına çıkan Fatma Karanfil; Kınalı Kar, Aşk Yeniden, Huzur Sokağı, Çocuklar Duymasın gibi yapımlarda rol aldı.

çocuklar duymasın

Şimdilerde 71 yaşında olan Eskişehirli yıldız, oyunculukla iç içe bir yaşam sürmeye devam ediyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Konser öncesi bavulsuz kalınca... Konser öncesi bavulsuz kalınca… “Donla çıkacağımı…”
Sırt dekoltesiyle boy gösterdi! Sırt dekoltesiyle boy gösterdi! “Yaktın buraları…”
Kamerayı kapattığını sanıp küfür etti hemen sildi ama... Kendini savunduKamerayı kapattığını sanıp küfür etti hemen sildi ama… Kendini savundu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking