Cumartesi, Temmuz 27

Çok satan Braun ve Philips tıraş makinelerinde Gülümseten Kasım Fırsatları

Cildin jilet kullanımına göre daha az tahriş olmasına yardımcı olan jiletler, saç ve sakal bakımında erkeklere pek çok fayda sunuyor. Rahat, ekonomik, etkili ve cilt dostu bir tıraş deneyimi yaşamak istiyorsanız tıraş makinesi almanızı öneririz. Jiletler ayrıca ıslak tıraş ihtiyacını da ortadan kaldırır. Suya ihtiyaç duymadan tıraş olmanızı sağlar. Kuaföre gitmek yerine evde tıraş olup tasarruf etmek istiyorsanız Gülen Kasım Fırsatları kapsamında çok satan Braun ve Philips tıraş makinelerini deneyebilirsiniz.

Braun MGK 5280 Erkek tıraş seti (saç kesme makinesi ve sakal kesme makinesi) 9’u 1 arada kablosuz set, Islak&Kuru + Gillette hediyesi

Yüz tıraşı için kullanılabilir ve yakın bir tıraş sunar. Saçınızı ve sakalınızı istediğiniz uzunlukta kesmenizi sağlar ve kulak ve burun kıllarını düzeltmek için kullanılabilir. Hassas cilde sahip olanlar için uygundur. Şarj edilebilir bir cihaz olduğundan kablosuz kullanım imkanı sunar. Tek seferde 60 dakika sürekli çalışma süresine sahiptir. Duşta veya lavaboda kullanabileceğiniz su geçirmez özelliğe sahiptir. Bu setin bir parçası olarak bir Gillette verilmektedir. Gillette tıraş makinesi ile siz de kaliteli bir tıraş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kullanıcılar ne diyor?

Ürünü keşfedin

Philips 15’i 1 Arada Erkek Tıraş Seti – Yüz/Saç/Vücut (ıslak/kuru kullanım) MG7940/15

Başlıksız tasarım - 2023-11-20T114942.645

Saç ve sakal tıraşında yüksek performans ve hassasiyet gösterir. Kulak ve burun kılı başlığı güvenli ve etkili bir tıraş sağlar. Vücut kıllarını kesmek için tasarlanan başlığı, cildi tahriş etmeden tüyleri alır. İstediğiniz uzunlukta kırpmak için kullanabileceğiniz şerit taraklara sahiptir. Pürüzsüz bir tıraş için geliştirilmiş keskin bıçaklara sahiptir ve tek şarjla 80 dakika kesintisiz çalışır. Hızlı şarj özelliği sayesinde anında kullanıma hazır hale gelir. Başlıklar kolaylıkla değiştirilebilir ve temizlenebilir. Cihazın pil seviyesini ve kullanım durumunu gösteren LED ekran bulunmaktadır. Duşta veya lavaboda kullanıma uygun su geçirmez tasarıma sahiptir.

Kullanıcılar ne diyor?

Ürünü keşfedin

Braun Series 5 tıraş makinesi, 51-B1000s

Başlıksız tasarım - 2023-11-20T115008.594

Gelişmiş özellikleri ve sezgisel tasarımıyla öne çıkan Braun Series 5 tıraş makinesi, kullanıcılara konforlu bir tıraş deneyimi sunmayı hedefliyor. AutoSensing motoru sayesinde yüzünüzün şeklini analiz eder ve optimum tıraş gücünü otomatik olarak ayarlar. Bu sayede her alanda rahat ve etkili bir tıraş sunar. FlexMotionTec işlevi, makineyi yüzün hatlarına göre ayarlar. Esnek başlık hem düz hem de kavisli yüzeyleri takip ederek daha yakın bir tıraş sağlar. 3 bıçaklı kesme sistemi yoğun saçları daha hızlı keser ve daha düzgün bir sonuç sağlar. Hassas cildinize uyum sağlayacak şekilde tasarlanan SensoFoil özelliği, konforlu bir tıraş deneyimi sunar.
Makine ıslak veya kuru ciltte kullanılabilir. 1 saatlik şarjla 50 dakikaya kadar kesintisiz tıraş imkanı sunar. Ayrıca 5 dakikalık hızlı şarj fonksiyonu sayesinde acil durumlarda kullanıma hazırdır. Temizleme ve şarj istasyonu ile birlikte kullanılabilir. Bu istasyon makineyi kolaylıkla temizler ve hijyenik kalmasını sağlar. Makine, pil durumunu, temizleme süresini ve otomatik güç ayarını izlemek için kullanabileceğiniz bir LED ekranla donatılmıştır.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Ünlü markanın 3 başlıklı üst serisini 3 yıl boyunca kullandım. İstediğim gibi olmadı. Bıçaklar çabuk köreliyordu ve tıraştan sonra aşırı derecede rahatsız edici oluyordu. Braun tasarımının tıraşa daha uygun olduğunu düşünüyorum. 1 ayda tek şarjla 20 tıraş olun. Tıraş tecrübeniz varsa çok işinize yarar.” Çok sinirlenmeyeceksin. Çene altı tabi ki biraz daha emek gerektiriyor. Ben çok fazla uğraşmıyorum ve kalan kısımları jiletle hallediyorum. Zamana saygı duymadım ama tüm süreç 3-5 dakikada tamamlanıyor. Bildirilen bıçak ömrü 18 aydır. Eğer öyleyse mükemmel olur. Performans açısından oldukça uygun bir fiyattır. makine. Üst modeller hariç 5, 6, 7 binlik makinelerde aynı bıçak kullanılıyor. Gereksiz özellikler için bu fiyat farkını ödemeye gerek yok. Almadan önce çok araştırma yaptım. En mantıklısı bu.”

  • “Çok güzel. Sıfır tıraş isteyenler ve günlük tıraş olması gerekenler için uygundur. Jilet benzeri, tahriş etmez. Sadece 2 dakikalık bir kızarıklık olur. Kutu tıraş içindir ve kesme, kesme yoktur. sakalını çek. Daha önce almadığıma pişmanım.”

Ürünü keşfedin

Philips OneBlade QP2824/10 hibrit yüz ve vücut tıraş makinesi

Başlıksız tasarım - 2023-11-20T115048.664

OneBlade teknolojisi, tek bıçakla tıraş olmak üzere tasarlanmış bir teknolojidir. Hem jilet hem de düzeltici olarak kullanılabilir. Keskin, yuvarlak bıçağa sahip hassas tıraş başlığı, kolayca tıraş olmanızı ve istenmeyen tüyleri düzeltmenizi sağlar. Vücut tüylerini güvenli bir şekilde düzeltmek için özel olarak tasarlanmıştır. Vücudu tıraş etmeye yarayan başlığı vardır. Ergonomik tasarımı sayesinde elde rahatlıkla kullanılabilir. Sezgisel yapısı sayesinde kolaylıkla kontrol edilebilir. Hem kuru hem de ıslak ciltlerde sorunsuzca kullanılabilir. Tam şarj edildiğinde 45 dakikaya kadar kesintisiz kullanım imkanı sunar. Kullanışlı hızlı şarj fonksiyonuyla acil durumlarda bile kullanıma hazır olmanızı sağlar.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Makineyi sadece kafa ile kullandığınızda neredeyse 0 kesim oluyor. Kullandığınız aksesuarlara göre sakalınıza da şekil verebilirsiniz. Şu ana kadar kuru kesim yaptım ve herhangi bir sürtünme, ciltte tahriş gibi bir sorunla karşılaşmadım. Vücuda özel aksesuarlar sayesinde tahriş ve kanama riski olmadan vücudunuzu ve özel bölgelerinizi tıraş edebilirsiniz. Her açıdan çok memnunum. Tek sorun makine kafalarının 4-5 ayda bir yenilenmesi gerektiği ancak bazıları dikkatli kullanıldığında bu sürenin 1 yılı bile bulabileceğini söylüyor. Ben dahil çevremde 3 kişi aldı ve çok memnun kaldı, gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.”

  • “Çok iyi kesiyor, çok iyi yükleniyor.”

Ürünü keşfedin

Bu içerik 20 Kasım 2023 tarihinde yayınlanmıştır. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içeriğin yayınlanmasından bu yana değişmiş olabilir.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking