Cumartesi, Temmuz 27

CHP lideri Özgür Özel’den ‘para sayma’ görüntüsüne yeni açıklama: “2019 yılına ait ve AK Partili bir avukat kaydetmiş”

Isparta Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Özgür Özel, CHP’nin İstanbul il merkezinde çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin açıklama yaptı.

“BİNAYI ALIYORUZ, ADAM DEPOZİTO İSTEDİ”

Özel, şöyle konuştu: “Bildiğiniz gibi geçen seçimde sahte bir videoyla karşı karşıya geldi. Seçim boyunca elinden gelen her şeyi aldattı ve tüm televizyon kanallarını haksız bir şekilde sahte videolarla kampanya yapmak için kullandı. Geçtiğimiz günlerde yeni bir video yayınladılar. , her şeyi kapattılar ve parayı sayan birini görünce resmin tamamını bulun dedim.Resimler 2019 “İstanbul’da 1999 yılından kalma il binasını satın alıyoruz. Adam peşinat istedi” söz konusu.

“HUKUK BÜROSU PARANIN ÖNEMLİ OLDUĞU YERDİR”

Paranın sayıldığı yerin hukuk bürosu olduğunu öne süren Özel, şöyle konuştu: “Fotoğrafları AK Partili bir avukat çekti ve ‘Para karşılığında bu resimleri size vereyim’ dedi. Hayır, endişelenecek bir şeyimiz yok dedik. .’ Paranın geldiği yer belli, bağışlandığı yer belli, alındığı bina belli, daha bugün dedi ki, aylar önce balyalarca para topluyordum diyor. şöyle konuştu: “2019’un imajından bugüne böyle bir yalana sığınıyorsanız, yazıklar olsun size.” (İHA)

Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Başlık yönlendirmesi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Suç örgütü 'Yılanlar Grubu'na 13 tutuklama!Suç örgütü ‘Yılanlar Grubu’na 13 tutuklama!
Trafikte çatışma!  Kurşunlar havada uçuştuTrafikte çatışma! Kurşunlar havada uçuştu
AK Parti AK Parti yine “Büyük İstanbul Mitingi” düzenliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking