Almanya’da 30 saatlik aslan alarmı sona erdi: Görülen yaban domuzu olabilir

0

Güvenlik güçleri, gece görüş gözlüğü ve insansız hava araçlarıyla Berlin’in güneybatı banliyölerinin sokaklarında arama yaptı.

Almanya’nın başkenti Berlin’in güneyindeki bölgede görülen dişi aslan olduğu iddia edilen vahşi hayvanın aranmasına ara verildi.

Kleinmachnow belediye başkanı Michael Grubert, uzmanların bunun bölgede çok daha yaygın olan yaban domuzu olduğunu söylemesi üzerine arama çalışmalarının durdurulduğunu belirtti.

İki kişinin çektiği amatör videoyu biri Güney Afrikalı iki uzmanın değerlendirdiğini söyleyen Grubert, “Her şey bunun bir dişi aslan olmadığını gösteriyor” dedi.

Haberi duyan sakinlere 30 saatten fazla bir süre dikkatli olmaları, yakındaki ormanlardan kaçınmaları ve evcil hayvanlara ve çiftlik hayvanlarına göz kulak olmaları tavsiye edildi.

Bu dönemde, aralarında yüksek bir patlama sesi duyduğunu iddia edenlerin de bulunduğu çok sayıda vatandaştan ihbar polise ulaştı.

Güvenlik güçleri, gece görüş gözlüğü ve insansız hava araçlarıyla Berlin’in güneybatı banliyölerinin sokaklarında arama yaptı.

Profesyonel hayvan izcileri ve 100’ün üzerinde polisin katıldığı operasyonda helikopter ve termal kameralar da kullanıldı.

vurularak öldürülen aslan

Geçen Mayıs ayında Erfurt şehir merkezinde özel mülkten kaçan bir kanguru yakalandı.

2019’da batıdaki Herne kasabasında ölümcül bir kobra yakalandı.

Doğudaki Leipzig kentinde 2016 yılında kafesinden kaçan ve sakinleştiricilerle durdurulamayan bir aslan vurularak öldürüldü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku