Perşembe, Eylül 19

Şikayetler artmaya başladı! Uzmanlar ağustos ayına dikkat çekti

Havaların ısınmasıyla birlikte birçok hastanede ishal, bulantı, kusma gibi şikayetlerde artış görülüyor.

ŞİKAYETLERİN SEBEPLERİ ARAŞTIRILIYOR

Şikayetlerin kaynağına ilişkin incelemelerin sürdüğünü belirten Yılmaz, şöyle konuştu: “İshal vakalarımızda artış var. Nedenini araştırdığımız ateşi olan hastalar var. Bulantısı ve kusması olan hastalarımız var. İshal olmasa bile bulantı, kusma şikayetiyle gelen hastalarımız oluyor. Deniz kökenli mi? Yoksa su bazlı mı? Bu noktada araştırmalarımız devam ediyor.

Geçen yılın rakamlarına benzer rakamlar zirvede. Ağustos ayında artabilir, dikkatli olmak lazım. Gıda kaynaklı enfeksiyonlar ısı ile ortaya çıkabilir. Tavsiyemiz kişisel korunma tedbirlerini almalarıdır. Bozulmuş besinleri yememeli, bozulabilecek besinleri tüketirken dikkatli olmalı ve kirli suya girmemelidir. Dere suyu temiz sayılabilir ancak analiz yapılmadan verilmemelidir. Artık su yollarımızda kirlilik var. Hijyen, el yıkama ve sabun kullanımı çok önemli” dedi. (İHA)

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Grup Başkanvekili AK Güler'den sokak köpeklerine ilişkin açıklama: Grup Başkanvekili AK Güler’den sokak köpeklerine ilişkin açıklama: “Kuduz riski taşıyanların ötenazi yapılmadan hayatlarına son vermesi gerekiyor.”
Biden'ın sağlığına ilişkin o belge ortaya çıktı!  Birçok kez Beyaz Saray'a gittiBiden’ın sağlığına ilişkin o belge ortaya çıktı! Birçok kez Beyaz Saray’a gitti
Evini yakmaya çalıştı, 5'inci kattan atlamak istedi!Evini yakmaya çalıştı, 5’inci kattan atlamak istedi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş