Cumartesi, Temmuz 27

Yasak aşk dehşeti: Takip edip kurşun yağdırdı! ‘Namusuma göz mü diktin’

Korkunç kaza, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Atalar mahallesi 1344 Sokak’ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Eşi E.Ü. kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Ö.Ü.’nün peşine düştü. (40), karısının YC (35) ile buluştuğunu görünce çılgına döndü.

“Onurumdan mı endişeleniyorsun?”

İki çocuğuyla birlikte sokakta yürüyen eşi ve erkek arkadaşını bir süre daha takip eden E.Ü. elinde tüfekle evlerinin 10 metre ilerisinde belirdi. Eşine “Namusuma mı göz diktin?” diye bağıran EÜ. karısı “Yapma, yapma” diye bağırırken tetiği birkaç kez çekti.

Çocuklarının gözü önünde kurşunların hedefi olan kadın göğsünden ağır yaralanırken, YC olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ö.Ü., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

AW075695_06

GÜNLER ÖNCE MESAJ PAYLAŞTI

Olayın ardından bölgeden ayrılan eşi E.Ü., 2 sokak ötede aynı silahla intihar etti. Kazadan çok önce E.Ü. sosyal medyada “Ölümümden YC ve eşim Ö.Ü. sorumludur.” Sorumludur. Eğer hakkım varsa, herkese iyi işler. EÜ’nün 30 Eylül’de “Eşim ve YC hariç” başlıklı bu paylaşımı daha sonra sildiği ortaya çıktı.

AW075695_02

VATANDAŞ TALEP ETTİ

Çevredeki vatandaşlar tarafından koruma altına alınan 2 ve 6 yaşlarındaki iki çocuk, yiyecek ve içecek ikram edilerek sakinleştirilmeye çalışıldı.

AW075695_04

Kazada hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri otopsi için morga kaldırılırken, ağır yaralanan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İHA

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Çorum'da bulundu: 2 bin 800 yaşında! "İlk defa böyle bir çalışmaya rastlıyoruz."Çorum’da bulundu: 2 bin 800 yaşında! “Böyle bir çalışmaya ilk defa rastlıyoruz”
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hızlı karar!  Hem İstanbul'da hem de Ankara'da...Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hızlı karar! Hem İstanbul’da hem de Ankara’da…
Kışın yanınızda taşımak istemeyeceksiniz!  Stanley termosta 290 TL indirim Kışın yanınızda taşımak istemeyeceksiniz! Stanley termosta 290 TL indirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking