Cumartesi, Temmuz 27

Sözleri sosyal medyada tepki toplamıştı! Obama’nın eski danışmanı tutuklandı

Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Seldowitz’in Manhattan’daki Mısırlı satıcıya defalarca sözlü hakaret eden görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine New York Polis Departmanı müdahale etti.

TUTUKLANMIŞ

64 yaşındaki Seldowitz polis tarafından gözaltına alındı ​​ve “ağırlaştırılmış taciz ve takip yoluyla taciz” ve “nefret suçları” ile suçlandı. Seldowitz’in tutuklandığı öğrenildi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından New York Belediye Başkanı Eric Adams, sosyal medya paylaşımında şunları söyledi: “İslamofobi nefrettir. Bu alçak ve saygısız söylemin şehrimizde yeri yoktur. Bunu reddediyoruz ve yalnız olmadığımızı görmekten mutluyuz.” İfadesini kullandı.

SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA TEPKİLERİ TOPLADI

Eski ABD Başkanı Barack Obama döneminde danışman olarak görev yapan, İsrail Bakanlığı ve Filistin dahil Dışişleri Bakanlığı’nda çok sayıda görevde bulunan Stuart Seldowitz’in New York’ta Mısırlı satıcıya defalarca sözlü saldırısı, antipatiyi ortaya çıkardı. -Batılı yöneticilerin Müslüman ve yabancı düşmanı yaklaşımı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülere göre Seldowitz, Manhattan’da Mısırlı bir satıcıyı “terörist” diyerek aşağıladı ve satıcı “Beni değil, çocukları öldürüyorsunuz” dedi. “4 bin Filistinli çocuğu öldürürsek ne olur biliyor musunuz? Bu yetmez, yetmez.” Şu ifadeleri kullandı:

Görüntülerde Seldowitz şunları söyledi: “Burada kimse yok. Satıcı kibarca gitmesini istemesine rağmen buraya ‘Bu adam Hamas’a inanıyor’ yazan tabelalar koyacağım.” İlginç bir şekilde şunları söyledi:

Başka bir videoda Seldowitz, telefonuyla satıcının fotoğrafını çekerek, satıcıyı ailesini Mısır istihbaratına yakalattırıp tırnaklarını çektirmekle tehdit etti.

Seldowitz, Hz. Muhammed’e, Kur’an’a ve hadislere hakaret ettiği ve satıcıyı “cahil” olarak nitelendirdiği görüntülerde görüldü.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Şiddetli yağmur ve fırtına geri dönüyorŞiddetli yağmur ve fırtına geri dönüyor
Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından 'Eurofighter' ve KAAN açıklaması!Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ‘Eurofighter’ ve KAAN açıklaması!
Öfkeden deliye dönen kadın bu güzellik merkezini bu hale getirdi!Öfkeden deliye dönen kadın bu güzellik merkezini bu hale getirdi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking