Cuma, Eylül 20

Profesör. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun Doğal Şifa Tarifi: Öksürüğü Tamamen Giderir, Balgamı Giderir!

Profesör. Dr. İbrahim Saraçoğlu balgam ve bitmek bilmeyen öksürüğe karşı etkili doğal şifa tarifini paylaştı. Bu karışımın hazırlanması oldukça basittir ve yalnızca tek bir malzemeye ihtiyaç vardır. İşte hem doğal hem de çok etkili doğal öksürük ve balgam söktürücü tarifi…

Öksürüğü ve balgamı yok eden bu şifalı tarif için yalnızca tek bir malzemeye ihtiyacınız var. Aynı zamanda şifalı bir su teresi bitkisidir. Elinizde 15 dal su teresi ve yarım litre kaynamış suyunuz varsa, bu hızlı etki eden mucize içeceği deneyebilirsiniz.

ÖKSÜRÜK

Öksürük ve balgam rahatsızlıklarına iyi gelen doğal şifa tarifini Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu paylaştı. Bunun için yarım litre kaynamış suyun içerisine 15 dal su teresi atılıp üstü kapalı olarak 3 dakika bekletilir. Yemeklerden 2 saat önce veya 2 saat sonra içilirse öksürük ve balgam şikayetleri ortadan kalkacaktır.

iStock-1186583646

Bu tedavinin etkili olabilmesi için 5 gün boyunca her gün yapılması gerekmektedir. Balgamınızın vücudunuzdan atıldığını, öksürüğünüzün kaybolduğunu ve solunum yollarınızın açıldığını göreceksiniz.

Türkiye'nin Yunan Bakan Dendias'a tepkisi çok sert olduTürkiye’nin Yunan Bakan Dendias’a tepkisi çok sert oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş