Cumartesi, Temmuz 27

O Ses Türkiye’den kovulmuştu! Nur Cennet Uçar’ın son hali herkesi şaşırttı! Değişimi gündem oldu

Rekorlar kıran film yarışması O Ses Türkiye’de şarkısını seslendiren ve jüri tarafından onaylanan Nur Cennet Uçar, jüri üyelerine hitap etmesi ve kibirli tavrıyla dikkat çekti. Stüdyo seyircisi dahil hemen herkesin tepkisini çeken Uçar, Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edildi.

Nur Cennet Uçar’ın 2006 yılında yayınlanan “Popstar Alaturka” yarışmasına da katıldığı ve o dönem jüri üyesi olan Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan ile davranışlarıyla tartıştığı ortaya çıktı.

Popstar Alaturka’da söylediği şarkı nedeniyle Ersoy tarafından “Dersine iyi çalışmadın” sözleriyle eleştirilen Uçar, “Arkadaşlarım işe geldiğinde ben hep aşağı inerdim. Çok çalıştım, siz nasılsınız?” görebiliyorum, çok iyi şarkı söyledim.” dedi.

sadece başını salla

Uçar daha sonra, Armağan Çağlayan’a “Böyle yapınca ne kadar itici olduğunu biliyorsun” sorusuna, “Geçen hafta söylediklerinin de çok kırıcıydı” yanıtını verdiğini açıkladı.

parlak gökyüzü

Sesi, sahne stili ve tavrıyla her yarışmada dikkatleri üzerine çeken Nur Cennet Uçar’ın son hali dudak uçuklattı. Kısa kızıl saçlarını uzatıp sarıya boyayan Uçar’ın yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

Nur Cennet Uçar 2

Nur Cennet Uçar, 12 Şubat 1990’da Kayseri’de doğdu. Mersin’de büyüdü. Müziğe ilk adımını solist olan babasıyla küçük yaşlarda attı.

Nur Cennet Uçar 3

“O Ses Türkiye” yarışmasının ön elemesinde Ebru Gündeş’in “Kızıl Mavi” şarkısını seslendirdi. Performansıyla jüri üyeleri Murat Boz ve Hadise’yi ikna etmeyi başaran Nur Cennet Uçar, jüri üyelerine yönelik davranışıyla tepkilere neden oldu.

Nur Cennet Uçar 4

Jüriden ve Acun Ilıcalı’dan tepki aldı. Konuşmaların sonunda ünlü yapımcı Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edildi.

Nur Cennet Uçar 6

Nur Cennet Uçar daha sonra yarışmaya seyirci olarak katılarak jüri üyelerinden ve halktan özür diledi.

Nur Cennet Uçar 5

Nur Cennet Uçar 7

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bakın kim çıktı!  Gören herkes çok şaşırdıBakın kim çıktı! Gören herkes çok şaşırdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking