Cumartesi, Temmuz 27

KEMAL ÖZTÜRK :  DENİZ’İMİZ VAR  SPORUMUZ YOK !

“ Uluslar Arası Spor Musabakası Hedefimiz de Var  “

Değerli Spor Sever Yumurtalık Halkı,

Bugün bu makalemizin oluşum sebebi, hepimizin ortak sevgisi olan sporun, Yumurtalık ilçemizdeki önemine dikkat çekmek ve sporun gelişimine yönelik vizyonumuzu sizlerle paylaşmaktır.

Spor, bir toplumun sağlıklı ve mutlu bir şekilde gelişmesinde, birleştirici ve güçlendirici bir etkiye sahiptir. Spor, gençlerimizin ve çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunurken, toplumumuzun da birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmektedir.

Yumurtalık ilçemiz, doğal güzellikleri ve coğrafi yapısıyla sporun birçok dalı için ideal bir ortama sahiptir. Özellikle deniz gibi bir oluşuma sahip bir  alana sahibiz., yelken, sörf, ve su sporları gibi, spor dallarının gelişimine uygun koşullara sahip bir ilçeyiz.

Benim için spor sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda bir yaşam tarzıdır. Sporun, gençlerimizin ve çocuklarımızın hayatlarında daha fazla yer almasını ve spor altyapısının geliştirilmesini hedefliyoruz. Yumurtalık ilçemizde spor okulları, kamplar, turnuvalar ve etkinlikler düzenleyerek, gençlerimizin sporla buluşmalarını ve yeteneklerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

Ayrıca, spor turizmi alanında da ilçemizi daha cazip hale getirmek için çalışmalar yapacağız. Yıl boyunca düzenlenecek spor etkinlikleri, ulusal ve uluslararası turnuvalar ile Yumurtalık’ı spor tutkunlarının uğrak noktası haline getirmeyi hedefliyoruz.

Ancak sporun gelişimi, sadece belediye olarak bizim çabamızla gerçekleşemez. Sizlerin de desteği ve katkısı olmadan, sporun ilçemizde daha da gelişmesi mümkün değil. Bu nedenle, sporun yaygınlaştırılması, spor tesislerinin geliştirilmesi ve spor etkinliklerinin desteklenmesi konusunda sizlerin fikirlerine ve önerilerine ihtiyacımız var.

Sevgili Yumurtalık halkı, sporun gücünü birlikte kullanarak, ilçemizi sporun merkezi haline getireceğimize inanıyorum. Sporun, gençlerimizin ve toplumumuzun gelişimine katkı sağlayacağına inancım tam.

Belediye Başkan Adayığım Onaylandığı Takdir de, Sizlerin desteğiyle Yumurtalık’ı sporun yeni merkezi haline getirmek için çalışmaya hazırım. Hep birlikte, Yumurtalık’ı sporun ve sporcuların gözdesi yapalım.

Sevgi ve Saygılarımla,

 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ

Yumurtalık Belediye Başkan Aday Adayı

Kemal ÖZTÜRK

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking