Pazar, Eylül 29

Galibiyetin ardından Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, oyuncularına kibir konusunda uyarıda bulundu! ”Çok ince bir çizgi var… Acı çektik!”

Trendyol Süper Lig’in yedinci haftasında Net Global Sivasspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden RAMS Başakşehir’in teknik direktörü Çağdaş Atan, bir açıklama yaptı.

İşte Çağdaş Atan’ın açıklamaları;

”ÇOK İNCE BİR ÇİZGİ VAR”

“Mükemmel hücumlar yaptık. Çok net bir iki gol pozisyonu kullanamadık. Sonra oyun içinde biraz kibre yenik düştük. Ben oyuncularıma hep şunu söylüyorum, kendiyle oynamak arasında çok ince bir çizgi var. Kendimize güven ve kibirden yana olmayı her zaman isteriz.”

”Acı çektik”

3723749_816655bf92a3ecfe45a98880504b9534

“İkinci yarıya çok iyi ve gollerle başladık. Piatek ve Figueiredo 3. golü atacak pozisyondaydı ancak onlar bunu başaramayınca gereksiz yere mesafeleri uzatmaya ve erken final pasları yapmaya başladık. Özellikle bunlar geldiğinde geldiler. Çok beklediğimiz kaliteli oyuncularımızdan maç istemediğimiz bir duruma dönüştü. 2-0’lık skorun ardından Sivasspor takımı hücum oyuncularını sahaya çıkardı, hücumu uzattı ve uzun toplar oynamaya çalıştı. Bu aşamada topu kontrol edemedik, ikinci yarıda en çok üzüldüğüm şey buydu, rakibi biraz oyuna soktuk. Bunlar, sakin bitirebildiğimiz maçlarda olan klasik şeyler. Son 10 dakikada gol yedik ve acı çekmek zorunda kaldık ama iyi savunma yapıp sonucu koruyan oyuncularımı tebrik ediyorum.”

”BAŞAKŞEHİR’İ AVRUPA PAZARINA SUNMAK İSTİYORUM”

Thumbs_b_c_fdae3a48fa745dfead63100b2730cc9d

“Fenerbahçe ve Beşiktaş’la ligde 13 puanla ikinci sırayı paylaşıyoruz. Ayaklarımızı yere basmamız lazım ama takım olarak kat ettiğimiz mesafeyi de görmemiz lazım. Avrupa’da da Trabzonspor’u elediler. Kendi liglerinde de lider durumdalar. “Topa iyi basan, fiziği iyi bir takıma karşı oynayacağız. Başakşehir vizyonunu Avrupa pazarına sunmak istiyorum. Biz gelmek istiyoruz. Bizim kurallarımız doğrultusunda bu oyundan başarıyla çıkın.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking