Cumartesi, Temmuz 27

Fırtına hamsiyi de vurdu! Hamsinin fiyatı 110 liraya yükseldi

Hafta sonu Karadeniz’i vuran fırtına nedeniyle çok sayıda tekne limanlarda kaldı. Denize çıkamayan tekneler, fırtınanın bitmesiyle gece saatlerinde balıkları okullara taşımak için denize açıldı.

Fırtınanın ardından tezgaha az miktarda balık kaldı. Geçtiğimiz hafta hamsi 50-60 liraya satılırken, bu hafta 110 liraya satıldı. Fırtınanın tezgahları vurduğunu belirten balıkçı Tuncay Kılıç, şunları söyledi: “Fırtına doğrudan tezgahlarımızı vurdu. Eskiden 50-60 liraya satılan hamsi şimdi 110 liraya satılıyor.

AW101165_06

Mezgitin kilosu 150 lira. Fırtına bitti. Umarız güzel şeyler olur. Deniz yeniden normale dönecek. Balık, piyasadaki çoğu gıda ürününden daha ucuz olacak. Bol ve rahat bir şekilde hizmet verebileceğiz. Fırtına nedeniyle mısır balıkları da sıçradı. Balık tahılı fiyatları da arttı. Çipura ve levrek fiyatı 150 liraya çıktı. Yerli somonun kilosu 200 lira. Yerli uskumrunun kilosu 100 lira. Hamsinin fiyatı 110 lira, mezgitin fiyatı ise 150 lira. İstavritin fiyatı 100 lira civarında. Fırtınanın tüm sayacı etkilediğini söyleyebiliriz” dedi.

AW101165_08

(İHA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
“Bu pazar genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” ORC son anketini paylaştı! İYİ Parti’nin sonucu daha çok ilgi çekti
Hedefimiz 6 milyar dolarlık ticaret hacmiHedefimiz 6 milyar dolarlık ticaret hacmi
Yaralı halde 21 gün tecavüz ve işkence!  Söyledikleri kanımı dondurduYaralı halde 21 gün tecavüz ve işkence! Söyledikleri kanımı dondurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking