Cumartesi, Temmuz 27

Elon Musk’ın İsrail ziyaretinde bu görüntüler gündem oldu! Yanına gelen kişinin kim olduğunu görünce ne yapacağını şaşırdı

Dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk, 27 Ekim’de İsrail’i ziyaret etti ve Başbakan Binyamin Netanyahu ile birlikte, 7 Ekim’de Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin Tugayı El Kassam üyelerinin saldırısına uğrayan Kfar Aza şehrinde incelemelerde bulundu. Amerikalı milyarder, İsrail Devlet Başkanı Isaac Herzog ve Başbakan Netanyahu ile de görüştü.

“GAZZE’Yİ YAKALIM” DEMİŞTİ

Elon Musk’un ziyareti sırasında İsrailli bir milletvekiliyle yaptığı görüşme büyük yankı uyandırdı. Ortaya çıkan görüntülerde Twitter’da engellenen İsrailli milletvekili Elon Musk ile fotoğraf çektirmek istedi. Musk’ın danışmanının müdahale edip “Gazze’yi yakalım diyen kişi budur” uyarısının ardından Musk bu uyarıyı dikkate aldı ve hızla uzaklaştı.

22

HAMAS MUSK’A ÇAĞRI

Hamas liderlerinden Osama Hamdan, İsrail saldırılarının yol açtığı yıkımı görmek için Amerikalı milyarder Elon Musk’u kuşatma altındaki Gazze Şeridi’ni ziyaret etmeye davet etti.

33

İsrail saldırılarının yol açtığı yıkımı görmek için Musk’ı Gazze’ye davet eden Hamdan, şunları söyledi: “Onu (Musk’u), nesnellik ve inandırıcılık standartlarına uygun olarak Gazze halkına uygulanan katliam ve yıkımın boyutlarını görmek için Gazze’yi ziyaret etmeye davet ediyoruz. ” dedi. (AA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Artvin'de korkunç ölüm!  Cenazesi 6 saatlik çalışmanın ardından çıkarıldıArtvin’de korkunç ölüm! Cenazesi 6 saatlik çalışmanın ardından çıkarıldı
Tehdit edildiğini açıkladı! Tehdit edildiğini açıkladı! “Karıma ve kızıma tecavüz edeceklerdi”
'Fon' spekülasyonu nedeniyle suçlama kabul edildi!‘Fon’ spekülasyonu nedeniyle suçlama kabul edildi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking