Cumartesi, Temmuz 27

Diyetle zayıflayamıyorsanız bir de bunu deneyin! Günde 1 bardak içerek göbek yağlarınızdan kurtulun

Aşırı kilo sorunu yaşayan kişiler kısa sürede kilo vermenin yollarını ararlar. Pek çok uzman sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek, düzenli tüketildiği takdirde kilo vermeyi kolaylaştıran besinleri açıklıyor. İşte göbek yağlarından kurtulmanıza yardımcı olacak mucize yöntem…

KISA SÜREDE FARKI GÖRECEKSİNİZ!

Kronik bir hastalığınız yoksa ve hamile ya da emziren bir anne değilseniz elma sirkesi karışımıyla göbek yağlarınıza veda edebilirsiniz. 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal ekleyip karıştırın ve her sabah aç karnına için.

b3

Uzmanlar sirkede bulunan asetik asidin sağlığa son derece faydalı olduğuna dikkat çekiyor.

b2

HAYATINIZDA YENİ BİR SAYFA AÇMANIN BAŞKA YOLLARI DA VAR.

Öte yandan kilo problemini ortadan kaldırmanın ve hayatınızda yeni bir sayfa açmanın başka yolları da var.

42

EĞİTİM ESNASINDA BUNLARA DİKKAT EDİN!

Koşmanın yanı sıra tempolu yürüyüş de kilo verme sürecinde faydalıdır. Uzmanlar, düz yürüyüşlerin kilo vermek için yeterli olmayacağına dikkat çekerek, 30 dakikalık tempolu yürüyüşler öneriyor. Açıklamaya göre bu şekilde 200 kalori yakabilirsiniz. Süreyi 1 saate çıkarırsanız 400 kalori yakabilirsiniz.

koşu-g1ee4f7639_1280

Tempolu yürüyüşlerde mola vermemeye dikkat edin. Bu daha kolay kilo vermenizi sağlayacaktır.

kadın-gbe95b5bb8_1280

Bilim insanları kilo vermek için yürüyüşlerin her gün tekrarlanması gerektiği konusunda uyarıyor. Uzmanlara göre haftada 3 gün fiziksel aktivite yapılmalı; Her gün 1 saatlik yürüyüş ve haftanın 3 günü düzenli fiziksel aktivite kilo verme sürecine katkı sağlayabilir. Ancak bu bağlamda sağlıklı beslenmeye de dikkat etmeniz yerinde olacaktır. Uzmanlar bu sayede 1 ayda 7 kilo vermenin mümkün olduğuna dikkat çekiyor.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Deprem göçü arttı: İstanbul'un en popüler mahalleleri bu mahalleler!  Ankara'ya taşınmak isteyenlerin tercihi pek şaşırtıcı değil.Deprem göçü arttı: İstanbul’un en popüler mahalleleri bu mahalleler! Ankara’ya taşınmak isteyenlerin tercihi pek şaşırtıcı değil.
Yaklaşık 15 kişi tüketmişti, son oldu!Yaklaşık 15 kişi tüketmişti, son oldu!
Şöyle açıkladı: “Yüzde 99 ihtimal…” diye açıkladı CHP’ye dönecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking