Cumartesi, Temmuz 27

Cannes yorumu olay olmuştu! Hudutsuz Sevda’nın yıldızı Esra Dermancıoğlu tuvalet pozuyla dillere düştü! ‘Ne anlatmak istiyor?’

Yayınlandığı dönemde tüm izleyici rekorlarını kıran Fatmagül’ün Suçu Nedir? Dizide canlandırdığı ‘Mukaddes Ketenci’ karakteriyle anılan Esra Dermancıoğlu, rol aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettirdi.

Son olarak Hudutsuz dizisinin başrol oyuncusu ünlü isim Sevda, Cannes’da yaptığı yorumla uzun uzun konuşuldu. Cannes’a giden ünlü isimleri “çıplaklık” ve “estetik” nedeniyle eleştiren Dermancıoğlu, şunları söyledi: ‘Bizi Türkiye’den temsil eden oyuncular orada yarı çıplak. “Çıplaklık çok ilgi çekici, bir şeyi kanıtlamaya çalışıyoruz” sözleriyle tepki gösterdi.

Cannes’da yaptığı yorumun yankıları devam ederken Esra Dermancıoğlu banyoda verdiği pozla sosyal medyayı salladı. Dermancıoğlu bu kareye ‘2’ adını verdi. Bunu “beyin önemlidir” notuyla paylaştı.

ESRA 1

YORUM YAĞMURUNDA BULUNDU

Ünlü olarak adlandırılan bu gönderi, kısa sürede yorumlarla doldu. Dermancioğlu’na; “Bu kadar abartmaya gerek var mı?”, “Sanatçı burada ne söylemek istiyor?”, “Yine başka bir sanatçıyı takipten çıkarmanın zamanı geldi”, “Doğada işe yaramaz bir sınır varmış gibi görünüyor” gibi yorumlar yapıldı. .

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Eşleştirme olay oldu!  Sosyal medyaya yorumlar yağdı: Eşleştirme olay oldu! Sosyal medyada yorumlar yağıyor: “Acun mağazaya benziyor”
O fotoğrafları çekenlere tepki gösterdi: Fotoğrafları çekenlere tepki gösterdi: “Şimdi soyunuyorlar!”
Gelen o hikayeye isyan etti!  Gelen o hikayeye isyan etti! “Sarhoşluğumun kökü…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking