Pazartesi, Eylül 16

Bayraklı Belediyesi’nden Doğançay’a yeni sağlık polikliniği – SAĞLIK

Vatandaşların talepleri doğrultusunda uzun zamandır beklediği hizmeti kısa sürede hayata geçiren belediye, doktor ve sağlık personelinin yer aldığı yeni polikliniğinde muayene, ilaç ve enjeksiyon gibi temel sağlık hizmetlerini ücretsiz veriyor. Yeni kliniği ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, şunları söyledi: “Doğançay’da yaşayan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda müdürümüzün ofisinin üst katında poliklinik hizmeti vermeye başladık. Özellikle yaşlılar için sağlık hizmetlerinin erişilebilirliği önemli. Burada yaşayanlar için bu bizim mahallemiz için iyi bir şey.”

İki huzurevi ve yedi diş polikliniğiyle ücretsiz sağlık hizmeti vermeye devam eden Bayraklı Belediyesi, Doğançay İlçesi’nde yeni bir poliklinik açtı. Muhtarlık binasının üst katındaki yeni hizmet alanında doktor ve hemşire görev yaparken, muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon ölçümü, düzenli tansiyon takibi ve açlık kan şekeri ölçümü gibi hizmetler vatandaşlara ücretsiz olarak veriliyor. Sağlık hizmetlerinden hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde ücretsiz yararlanılabilmektedir. Bu kapsamda Doğançay İlçe Başkanı Arzu Nisan ve Belediye Başkanı İrfan Önal, sağlık polikliniği’ni ziyaret ederek, personel ve vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

PATRONDAN BELEDİYE BAŞKANI ÖNAL’A TEŞEKKÜR
Muhtar Arzu Nisan, Doğançay ilçesine destek veren ve yeni sağlık polikliniğinin açılışını yapan vatandaşlar adına Başkan Önal’a teşekkür etti. Nisan, “Uzun yıllardır bu hizmeti bekliyorduk. Çok zordu. Sözünüzü tuttunuz ve vatandaşlarımız çok mutlu oldu. Mahallemizde sağlık ocağı yoktu. Nafiz Gürman’a gitmek zorunda kaldık ve yaşlılarımız, hastalarımız, engellilerimiz zor günler geçiriyordu. Artık her şey daha kolay, daha güzel, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

SAĞLIKTA ERİŞİLEBİLİRLİK EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZDİR
Sağlıkta erişilebilirliğin önemi ve seçim sürecinde verilen sözler arasında yer alan evde bakım hizmetinin hayata geçirilmesine değinen Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, şunları söyledi: “Doğançay Mahallesi’nde ücretsiz sağlık polikliniği açtık. Vatandaşların temel sağlık ihtiyaçlarını karşılamak ve sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak için sağlık ekiplerimiz de diğer polikliniklerimizde olduğu gibi düzenli olarak çalışıyor. Vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamlar sürmesine yardımcı olmak için gerekli özen ve yönlendirmeyi yapıyoruz” dedi.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom