Cumartesi, Temmuz 27

Acun Ilıcalı’nın eski Ak Partili millivekili amcası Mustafa Ilıcalı da devreye girdi… Aziz Yıldırım’a olay sözler! “İftira atıp kurtulamaz”

F.Bahçe’de bu hafta sonu yapılacak seçimler öncesinde, mevcut başkan Ali Koç ile diğer aday Aziz Yıldırım arasında kurultay öncesinde yaşanan tartışmalar gündem olmaya devam ediyor.

Ali Koç’un listesindeki isimlerden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya da ciddi suçlamalarda bulunan Yıldırım, son olarak “FETÖ” ve Adnan Oktar örgütleri üzerinden Ilıcalı’ya suçlamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı ise bu suçlamalara şöyle yanıt verdi: “İddia çok kötü. 34 yıldır görmediğim, benimle hiçbir alakası olmayan bir adamı, ben F.Bahçe’nin başkanı olacağım diye ilişkilendirmem çok komik. Taraftarların iyi bilmesi gerekir ki Aziz Yıldırım bu kulüpten 600 milyon euro borçla ayrıldı:

“AMAN AMCA, LÜTFEN BU KONUYA GİRME”

Ilıcalı’nın amcası eski AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, TV100’de katıldığı programda bu iddialarla ilgili sorgulanmıştı. Konuyla ilgili eski bakan şunları söyledi: “Bu sabah Acun Ilıcalı ile konuştum. ‘Aman amca, lütfen bu konuya girme’ dedi. Ben Acun’u çok iyi tanıyan bir insanım. Kendisi hiçbir şeye bulaşmadı, eğer böyle bir hata yapsaydı öncelikle benden ve ailesinden tepki alırdı.” ” dedi.

“GEREKLİ OLANLAR YAPILACAK”

c139474aac85466197868dc31437783e

Mustafa Ilıcalı ayrıca şunları söyledi: “Acun mesleğinde vatanını milletini seven, böyle bağları olmayan, bu yolda koşan, dünyanın takdir ettiği bir duayendir. Aziz Yıldırım İş’e çok üzülüyorum. Bir seçimde bu kadar iftira atmak mümkün mü? Kanun çıkacak, gereği yapılacak. “Böyle bir iftiranın yanına kalmam mümkün değil.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Okan Buruk için Galatasaray'dan resmi basın açıklaması!Okan Buruk için Galatasaray’dan resmi basın açıklaması!
Ali Koç'tan Erden Timur'dan açıklama!  'Söyledim...'Ali Koç’tan Erden Timur’dan açıklama! ‘Söyledim…’
Aziz Yıldırım Kapalıçarşı'ya akın etti!Aziz Yıldırım Kapalıçarşı’ya akın etti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking