Pazar, Eylül 29

F.Bahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı

Akın, futbol kariyerini 2013 yılında o dönem Almanya’nın 4. lig takımı olan Berliner AK 07’de tamamladı.

REKLAM

F.Bahçe’nin ve Türk Milli Futbol Takımı’nın eski futbolcusu Serhat Akın, cuma akşamı silahlı saldırıya uğradı.

YouTube kanalı Sports Digitale’de yorumcu olan Akın, X’te yaptığı paylaşımda saldırının yayın sonunda meydana geldiğini ve ayağından yaralandığını duyurdu.

Bir diğer spor yorumcusu İbrahim Seten ise kimliği belirlenemeyen maskeli iki kişinin motosikletli emekli futbolcuya yaklaşarak 3 el ateş ederek yaraladığını iddia etti.

Akın, paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü: “Programdan sonra ayaklarıma sprey sıktılar, son sözümüz F.Bahçe.”

Beykoz Başsavcılığı’nın olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

5 Haziran 1981’de Almanya’nın Bretten kentinde gurbetçi bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen Serhat Akın, futbol kariyerine Karlsruher’de başladı.

2000 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan, beş sezonda 153 resmi maça çıkan ve 49 gol atan emekli futbolcuya “Kadıköy Boğası” lakabı takıldı.

2005-2008 yılları arasında Belçika takımı Anderlecht’in sözleşmeli oyuncusu olan Akın, daha sonra Köln, Kocaelispor, Konyaspor, Karlsruher, Turgutluspor, Altay ve Almanya 4. Lig takımı Berliner AK 07’de forma giyerek kariyerine son verdi.

Aynı zamanda milli futbol takımında 16 maça çıkan emekli futbolcu, Ay-Yıldızlı formayla 3 gol atmanın mutluluğunu yaşadı.

Akın, son dönemde “Sports Digitale” adlı YouTube kanalında yorumculuk yapıyordu.

F.Bahçe Başkan Yardımcısı Acun Ilıcalı, X’teki paylaşımında şunları söyledi: “Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine acil şifalar diliyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking